måndag 13 juli 2009

SOON BABY, SOON


Nu har jag fått svar på ansökan!
Shit vad roligt och spännande det här ska bli!
Jag har alltså planerat att åka till NY ett år och jobba som Au-Pair. Nu ska jag "bara" ta körkort också så är saken biff!

Tack för ditt stöd Tobias!

4 kommentarer:

http://finest.se/kimwest sa...

Nu har du blivit tillagd som favoritblogg!! Jag läser ju inte bloggar som vi säger, men va fan. Hoppas allt e bra Tyris!
/kimpa

Inez sa...

Men guuuud Tyra! ska du åka?! :D:D
Fan vad nice!!!!!!!! När drar du?
Kommer sakna dig :(
då är det bara körkortet kvar da :P

VICKANNNNNN sa...

FOOO HELVEDE KUNGEN!!!!!!!!
ska du dra till staterna nu och finna en rik man på Manhattan!!!! och om BARNEN e olydiga äre bara LAPPA KÄFTEN GAAH!!!!
// kungen numbero dos

Tyra sa...

Kim - Waaah . Stort ju :) Du ligger på min läsa-varje-dag-blogg-lista med. Men det har du ju gjort hela tiden. Fast jag läser inte de bloggarna varje dag, men ändå! Jag har det fint, det har jag. Hoppas du har det lika bra eller bättre :)

Inez - JA! Det kommer bli så jävla kul tror jag. Perfekt verkligen, ett lärorikt år som ger mig en anledning till att skjuta upp mina studier i ytterligare ett år :)
Sötnos då! Klart jag kommer sakna dig med. Jag kommer sakna alla mina kära kära vänner, men sånt får jag ju inte tänka på ÄN.

Kungen - Jaaa!! Jag ska åka till NY och bli en ny människa. Lite sådär storstadshäftig ska jag bli med, och kunna flytande engelska. Och hitta mig en snygg NY-karl, banne mig!!

/ Your lovah-girl.