måndag 11 maj 2009

Jag borde plugga, men....


Klockan är 22.05, jag har prov imorgon och har inte ens tagit upp skolboken och börjat läsa. Låter det lovande? Jovisst...

Istället ligger och filosoferar om vad det innebär att vara kvinna rent biologiskt. Vad blir för- och nackdelarna?

Först föds vi. Sen blir vi barn och än så länge är det väl ingen avsevärd skillnad mellan pojkar och flickor. Men sedan, sedan hamnar vi i tonåren. Då ska vi börja blöda en gång i månaden de närmsta cirka 45 åren. En hel vecka av bara blod, brutalt är vad det är. Och så får vi sötsug och blir sinnesförvirrade.
Sen, när man bara blir några år äldre hamnar sex på kartan. Då ska vi trycka i oss hormoner så att vi slipper bli på smällen. Och om vi nu ändå skulle bli det ställs vi inför två val.
Val 1: Göra abort. Och då hamnar vi med ett hål i själen och risken att få infektioner eller bli sterila för att sedan fortsätta smälla i oss hormoner och eventuellt ställas inför samma val en gång till.
Val 2: Behålla barnet. Då kommer man successivt bli tjockare och tjockare. Till slut blir man så fet att man knappt kan sätta på sig skorna själv, ett riktigt handikapp är vad det är. Ja, och när man nu är fet känner sig oattraktiv, då passar männen på att vänstra (om de nu finns kvar i bilden över huvud taget). Det är här jag måste tillägga att alla män är inte svin, och det mest för att själv hålla hoppet uppe.
Sedan, när man levt med en alien i magen 9 månader så ska man trycka ut ungen. Då blir man spräckt och allt gör bara fruktansvärt ont. Är det nog här? Nej.

När man väl ploppat ut alien så får man feta tuttar som senare förvandlas till hängrattar, och så rinner amazonfloder av mjölk ut dem så man blir bortgjord med två feta blöta pölar runt ens nipples.
Man får inte heller sova ordentligt efter den här hittils mycket fysiskt och psykiskt utmattande tiden utan måste även vakna varje timme för ungen skriker och vill något.
Det är här någonstans killarna som höll sig från att vänstra under graviditeten bara inte orkar längre och skaffar sig en blondie.

Sen så blir man bara fulare med åren, medan männen blir allt snyggare och snyggare. På sin topp är dom vid 40-50 såvida de hållit formen.

Man lever för att lida. Sidharta Gautama hade sannerligen rätt när han sa "allt är lidande". 


Juste, fördelarna var det också. Vi får gratis drinkar på krogen och så kan vi skylla på mens när det kommer till lite allt möjligt.

1 kommentar:

Parisa sa...

HAHA darlo. Darlodarlodarlo.